Rólam mondták

Rólam mondták

" Nagyon jó szívvel ajánlom Szilvit! Ilyet nem hallottam még sosem, hogy egy ingatlanos felkészíti a lakásokat, energiát , értékeket tesz be az eladó lakásokba! Nagyszerű szolgáltatásnak tartom, egyedi és különleges. A mi lakásunk alku nélkül kelt el, miután Szilvi megcsinálta. Én is csak néztem, hogy egy fillért sem kellett engednem. Köszönöm a munkádat, további nagyon sok sikert kívánok!"

 

Demény Petra    XVI. kerület

 

" Amikor úgy döntöttünk, hogy eladjuk a lakásunkat, feladtuk hirdetésben, de nem sok érdeklődő jött megnézni. Szilvit már régről ismertem, láttam a facebookon hogy milyen klassz munkát végez azzal , hogy felkészíti a lakásokat az eladásra. Gondoltam, próbáljuk meg. Amikor kijött megbeszéltük mit kellene csinálni ahhoz, hogy kelendőbb legyen az ingatlan. Pakolásztunk, beraktuk azokat a szép cuccokat amiket Szilvi hozott magával, nagyon kis csini otthont varázsoltunk belőle.

Mikor elkészültek a fotók, csak ámultam mennyire más lett a lakás marketingje. Pár hét, és megtaláltuk rá a vevőt!  Nagyon jó szívvel ajánlom Szilvit, valóban sokkal több értéket nyújt mint bármelyik más ingatlanos akivel eddig találkoztam."

 

Szende Kati     Zugló

 

„ Otthonunkat hónapokig árultuk, de nem jött meg a vevő rá, ezért megkerestük Szilvit, mert annak idején tőle vettük a lakást. Nem gondoltuk, hogy ilyen nagyszerű szolgáltatásban lesz részünk. Csodásan átalakította otthonunkat, amit a negyedik vevő meg is vett egy hónap múlva! Mindenkinek csak ajánlani tudom Szilvit! Köszönöm a kiváló munkádat!”  

 

Temesvári Zoltán   Rákosszentmihály

 

 

„Nagyon elégedett voltam azzal a munkával, amit Szilvia tanúsított. Maximálisan figyelembe vette az általam megfogalmazott igényeket. Szakmailag nagyon alapos, felkészült és szolgálatkész személyiség. Azt gondolom, számára fontos, hogy mind az eladó mind pedig a vásárló elégedett legyen. Bátran ajánlom minden ingatlan tulajdonosnak es vásárlónak.”   

 

Bocán László  

 

 

" Ugyan eredetileg nem kívántam igénybe venni ingatlanközvetítő segítségét, mégis a Szilvivel való első beszélgetésünk után biztosan tudtam: jó kezekben van a házam. Szilvi közreműködésével pár nap alatt sikerült értékesíteni az ingatlanomat, ez idő alatt folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, állandó tájékoztatást nyújtott a fejleményekről, időt és energiát nem spórolva teljes gőzzel végezte munkáját. Nagyon tapasztalt, rendkívül segítőkész és felkészült Szakembert ismertem meg a személyében és mi sem bizonyítja jobban rátermettségét, mint az, hogy az ikerszomszédaimnak Őt ajánlva rövid időn belül talált vevőt az Ő házukra is.  Örülök, hogy megismerhettem Szilvit, meleg szívvel és bátran ajánlom Őt bármelyik ismerősömnek és kívánok Neki és Csapatának további sikeres munkát!

 

Hálás köszönettel: Deákné Drelicska Nóra Csömör"

 

 

„ Azért kerestem meg Szilvit, mert 8 évvel ezelőtt tőle vettük meg a Rákosligeti házunkat. Az élet úgy hozta, hogy meg kellett válnunk tőle, pedig szépen felújítottuk.  Mivel megvoltunk elégedve Szilvi akkori munkájával, ezért arra gondoltunk felkérjük, hogy segítsen az értékesítésben. Nem szerettünk volna más ingatlan iroda segítségét igénybe venni, ezért a Kizárólagos szerződés mellett döntöttünk. Nem bántuk meg! Jóval kedvezőbb jutalékért, jóval színvonalasabb munkát végzett Szilvi, mint általában az ingatlanosok. Mindvégig kedves, baráti hangulatban segítettük egymást a sikeres értékestésért. Ha esetleg újra lesz eladó ingatlanom, tudom kihez fogok fordulni! Jó szívvel ajánlom Szilvit, ismerősnek, ismeretlennek egyaránt!”    

 

Kelemen Zoltán     Rákosliget

 

 

"Ha szeretnél egy barátságos, segítőkész szakembert ingatlanod eladásához, fordulj Szilvihez, mi nem bántuk meg. Home Stagingel csodássá tette a lakást,  szorgalmasan hozta a vevőket, mindig kaptunk visszajelzést a mutatás után, és megkaptuk végül azt az összeget amit szerettünk volna a lakásunkért! Mindenben nagyon segítőkész volt, csak ajánlani tudom! "   

 

Csendes Beáta    Mátyásföld

 

 

 

"Mi Szilvit 2014-ben ismertük meg ingatlanvásárlásunk során, és elmondhatom, ha ő nincs most nem lakunk abban a házban, ahol most élünk. Nélküle ugyanis nem tudtunk volna megegyezni az eladóval. Most mikor családon belül ingatlaneladásra került sor, csak ő jöhetett szóba. Általa ismertük meg a Home Staging-et, mely sokat segített az ingatlan eladásában, mely mindössze 1 hónap alatt kelt el. Szilvi mindent intézett helyettünk, folyamatosan tájékoztatott a fejleményekről. Szakmai profizmusát és kedves személyiségét  mindenkinek csak ajánlani tudom aki ingatlant venne vagy eladna."

 

Még egyszer köszönjük Szilvi!

Tóth Anita Csömör

 

 

 

"Én a legjobb ingatlanost kerestem, nem akartam ajánlásokra hagyatkozni. Az ingatlan portálon végigmentem a hasonló ingatlanok hirdetésein, először azokat választottam ki, amiknél jó minőségűek voltak a képek. Ezek közül azután azokat, ahol jó minőségű volt a leírás. Ezek közül pedig azt a kettőt, ahol az ingatlanos is szimpatikus volt. Így jutottam el Szilvihez és egy másik ingatlanoshoz. Szilvivel a szerződéskötés rugalmasan es gyorsan ment, nem voltak apró betűs részek és rejtett költségek, így végül neki adtuk át a kulcsokat. Hogy a legjobbal kötöttem szerződést, hamar megtérült. Ingatlanunk üresen állt már fél éve, Szilvi apró trükkökkel és remek ízléssel kicsinosította, virágokat vett es ültetett, bútorokat hozott, hogy otthonosabb legyen, mi pedig csak álltunk megdöbbenve. Ilyen van? Az ingatlant ennek megfelelően sikerült eladni, Szilvinek a jutalékot abban a tudatban utaltam át, hogy minden egyes fillér jogosan illeti meg. Ha egy egyenes, őszinte, szívvel-lélekkel dolgozó ingatlanost keresel, ne keressen tovább!"

 

Szánthó Barnabás   Mátyásföld

 

 

A napokban sikerült eladnunk az ingatlanunkat, és a sors össze hozott minket az "Eper Ingatlannal" és ezen belül Pintér Szilvivel. Életünk során eladtunk már egy két ingatlant, de ilyen korrekt, precíz és a szakmájához értő ingatlanossal még nem találkoztunk. Ezúton is köszönöm a segítséged és a sikeres értékesítést.  Bátran ajánlom Szilvit mindenkinek!

 

Molnár Péter   Kistarcsa

Eper Ingatlan

   
    +36 30 341-8428
    tavaszieper@gmail.com

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Téglalakás
Családi ház
Ikerház
Sorház
Panellakás
Építési telek